Jednoduchý, ale přitom chutný bramborový salát vhodný jako příloha také k pečeným, smaženým, grilovaným, ale i jinak upraveným rybám.
2 náročnost
50 minut
+ doba odležení
Jednoduchý přílohový bramborový salát
Rozpis na 4 porce:
1 kg brambor
2 lžíce nasekané petrželové natě
2 ks cibule
voda
pepř
ocet
olej
sůl
Příprava
Brambory ve slupce uvaříme v mírně oslené vodě na skus, nesmí se rozpadat!, vodu slijeme a necháme je okapat
Brambory oloupáme, nakrájíme na plátky nebo kostky, osolíme je a zalijeme olejem smíchaným s octem
Nakonec do brambor přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, nasekanou petrželovou nať, vše promícháme, okořeníme pepřem, případně ještě mírně dosolíme a necháme v lednici chvíli odležet.
Doporučení
Salát lze ještě doplnit o kousky sýra, případně o další suroviny.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Klasika z maďarské kuchyně, tam se připravuje i z jiných ryb, než ze sumce. Tenhle recept rozhodně stojí za vyzkoušení! Je prověřený, perkelt ze sumce chutná úžasně.
Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!
Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.
Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….