Rybářský rozcestník

Harissa

Hodí se při pečení nebo grilování ryb, do omáček, k dušené zelenině. Je nedílnou součástí mnoha arabských specialit. Skvěle chutná jako doplněk k jehněčímu masu nebo ke kuskusu.

1 náročnost
15 minut
Harissa - koření vhodné kromě jiného také na ryby
  • 6 ks chilli papriček
  • 1 ks větší cibule
  • 2 cl olivového oleje
  • 2 cl octa
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička soli
  • Příprava

    1. Chilli papričky s cibulí rozmixujeme
    2. Tuto směs na oleji krátce podusíme
    3. Přidáme olej, ocet, med a sůl
    4. Dobře promícháme a necháme uležet.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!