Rybářský rozcestník

Chlebové těsto

Těsto vyrobené z máčených střítek chleba, pudinkového prášku nebo nějakého sypkého posilovače a vody. Skvělá nástraha na kaprovité ryby.

1 náročnost
15 minut
Chlebové těsto - hotová hmota
ChlebovéChlebové
  • 5 ks plátků chleba zbavených kůrky
  • 1 sáček pudinkový prášek
  • voda
  • strouhanka nebo nějaký sypký posilovač
  • Příprava

    1. Do misky vložíme plátky chleba tak, aby se co nejméně překrývaly, zalijeme je vodou, pečivo necháme malou chvíli nasáknout
    2. Plátky chleba vytáhneme, vymačkáme z nich vodu, také vylijeme vodu z misky, chleba do misky vrátíme
    3. Přidáme strouhanku a pudink, mícháme, vznikne nám těsto, které buď zvlhčíme, nebo naopak doplníme o struhanku, aby mělo ideální konzistenci.

    Poznámka

    Příklady použití: Chlebové těsto 100x jinak

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím