Rybářský rozcestník

Candát na hříbkách

Na másle opečené porce candáta, podušené na houbách.

2 náročnost
25 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 800 g candáta (okouna)
  • 300 g čerstvých hříbků
  • 150 g másla
  • rybí nebo hovězí vývar
  • hladká mouka
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce ryby obalíme v mouce a prudce opečeme na části másla
    2. Plátky hříbků osolíme, okořeníme pepřem a dusíme je na másle doměkka
    3. Na podušené houby poklademe porce opečeného candáta a zbytek másla
    4. Mírně podlijeme vývarem a pokrm dusíme dalších 10 minut.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!