Mnoho receptů na rybí pokrmy je z filetů ryb, tedy z plátků rybího masa zbavených většiny kostí. Toto video ukazuje, jak na to. Ostatní části ryby můžeme použít například na přípravu rybí polévky.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Pokud chceme sumce tepelně upravit, nejprve ho musíme připravit pro kuchyňské zpracování, tedy vykuchat a stáhnout, popřípadě u větších kusů odstranit tuk. V tomto článku si krok za krokem ukážeme jednu z variant, jak pohodlně sumce připravit na vaření.
Každý rybář lovec, tedy ten, co si občas od vody nějakou tu rybu odnese, by měl znát, jak správně zabít, ale také k tepelné úpravě připravit maso ryby. Zde je video s kaprem a to nejen pro začínající rybáře, ale také pro sváteční konzumenty ryb, co si ji dopřejí alespoň na Vánoce.
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….