Rybářský rozcestník

Loga webu rybarskyrozcestnik.cz ke stažení

Většinou všem, co nás požádají o sdílení svých stránek na našich stránkách u nás na Facebooku vyhovíme. Stajně tak díky RSS kanálům sdílíme většinu rybářských webů, které mají právě tento RSS kanál a to nejen na sociálních sítích, ale také přímo u nás na webu! Vše je zdarma, jen jsme rádi, když nás sdílené weby, e-shopy, poskytovatelé rybářských dovolených … případně naši fanoušci, také občas zpropagují, například tím, že vloží naše logo s linkem na nás na své stránky, případně na profil na Facebooku, Google+ apod. Všem, kteří nás takto podporují, tímto moc děkujeme!

Logo - světlé

Naše logo (lze použít jednu z variant):

Logo – světlé

Logo tmavé

Logo podlouhlé – světlé

Logo podlouhlé – tmavé

Nejčtenější články

Háček v prstě, či jiné části těla, jak ho dostat ven?

Není větší nepříjemnosti u vody při chytání ryb, než když si rybář zarazí háček hluboko do prstu, či dokonce do jiné části těla. Pak je každá rada drahá, co v tu chvíli dělat. Zabalit nádobíčko a vyrazit ihned na pohotovost, nebo se pokusit háček si sám vytáhnout hned u vody? Ano, někdy si můžeme pomoci sami.

Výroba zakrmovacího praku z petláhve

Zakrmovací prak se používá především na dopravení koulí připravených z lepivé zakrmovací směsi na lovné místo. Je to šikovná pomůcka především pro kapráře. Dá se koupit, ovšem jeho cena je, ve většině rybářských obchodů, poměrně vysoká. Přitom se dá vyrobit téměř bez nákladů, jen z toho, co najdete doma.

Jak nastražit tvrdé pelety na háček, které nemají dírku?

Chytání na peletky je především u krátkodobého lovu ryb často úspěšnější, než na kuličky boilies, proto patří mezi oblíbené nástrahy. Ovšem jak je nastražit, když jsou moc tvrdé a nemají dírku, aby se mohly navázat na přívěs pod háček stejně, jako boilie koule?

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím