Rybářský rozcestník

Mořský okoun pečený v remosce

Mořský okoun (mořčák, mořský vlk) pečený spolu s rajčaty, naťovou cibulkou a bramborami.

2 náročnost
45 minut
Mořský okoun pečený v remosce
  • 600 g mořského okouna nebo světlé tresky
  • 400 g rajčat
  • 30 g rozehřátého másla
  • 4 ks velkých vařených brambor
  • 4 ks naťových cibulek
  • 1 ks citronu
  • olej na vytření remosky
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Mořského okouna nebo světlou tresku opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme citronem
    2. Remosku vytřeme olejem, vyložíme oloupanými, na plátky nakrájenými bramborami, omytými na kolečka nakrájenými rajčaty, posypeme na kolečka nakrájenými naťovými cibulkami, osolíme a opepříme
    3. Navrch rozložíme porce ryby, zalijeme rozehřátým máslem, zakryjeme víkem a pečeme 20 minut.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.