Rybářský rozcestník

DIGITAL Smart Cradle – absolutní vítěz GRAND PRIX For Fishing 2023

I letos měl rybářský veletrh For Fishing 2023 bohatý doprovodný program. Kromě jiného se také vystavovatelé mohli přihlásit s nějakým zajímavým výrobkem do soutěže GRAND PRIX For Fishing 2023. Jde o prestižní záležitost a tak není divu, že se letos soutěže zúčastnily i takové rybářské celebrity, jako Karel Nikl nebo Lukáč Krása. Ovšem hlavní cena letos skončila na Slovensku!

Hlavní cenu si totiž odnesla firma HOLDCARP s exponátem HOLDCARP DIGITAL SMART CRADLE. O co jde? O vytuněnou vaničku na ryby, která ryby zváží. Kromě tohoto ale displej vaničky umí mnohem více! Najdete na něm například teplotu vzduchu, nadmořskou výšku, aktuální tlak…

A další ceny?

Ocenění Zajímavost veletrhu získal nováček veletrhu – firma Adventer & fishing za exponát MEMBRÁNOVÝ SET ADVENTER & FISHING. RYBOLOVNÁ TECHNIKA: PŘÍVLAČ – firma MOSS.SK s exponátem Nymfa Deplhin MANYA Uvs. RYBOLOVNÁ TECHNIKA: FEEDER – firma MOSS.SK s exponátem Krmítko Deplhin Method QUIX. RYBOLOVNÁ TECHNIKA: KAPRAŘINA – firma HOLDCARP s exponátem HOLDCARP DIGITAL SMART CRADLE. RYBOLOVNÁ TECHNIKA: MOŘSKÝ RYBOLOV – firma Adventer & fishing za exponát RYBÁŘSKÉ BOTY TITANIUM.

Ocenění v kategoriích RYBOLOVNÁ TECHNIKA: MUŠKAŘINA, RYBOLOVNÁ TECHNIKA: SUMCAŘINA a RYBOLOVNÁ TECHNIKA: PLAVANÁ nebylo uděleno.

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Pozvánka na závod do Bělušic

Místní organizace Bělušice pořádá 27. 4. 2024 rybářský závod pro dospělé i děti „Memoriál Patrika Jukla“….