Rybářský rozcestník

Fizz aktivátor – atraktor vytvářející mrak kolem rybářských návnad

Fizz aktivátory se vyrábí ve formě tabletek, které se vkládají například do PVA materiálů, zamačkávají se do krmítek, nebo jen jednoduše přidávají do krmných směsí. Po vhození tablet do vody kalí prostor kolem sebe a ryby lákají pachovou a mrakující barevnou stopou.

fizz-aktivator-tablety3fizz-aktivator-tablety4fizz-aktivator-tablety5fizzfizz

Tyto tablety připomínají různé šumící tablety používané v lékařství nebo gastronomii. Kdo by neznal totalitní šumák! A podobně pracují i Fizz aktivátory – tabletky pro rybáře na zatraktivnění rybářských návnad. Ty po vhození do vody vytvářejí mikro vibrace a scénický barevný mrak kolem návnady, která láká ryby i z větších vzdáleností. Esence, vznášející se kolem návnady, zvyšuje apetit ryb.

Fizz aktivátor tablety

Tablety Fizz aktivátor se dají koupit v 8 příchutích a 3 velikostech 9-12-20 mm, s různými aktivními látkami, barvami a rozpouštěcí dobou od 5 až 10 minut.

Text i foto: Jiří Langer

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….