Rybářský rozcestník

Tradiční rybářská burza

Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční 24.ročník přátelského setkání rybářů s možností prodeje, koupě nebo výměny věcí spojených s rybařinou. Nové, staré, pro Vás již nepotřebné věci, retro pruty a navijáky budou vítány. Součástí akce bude i výstava známého sběratele historického rybářského nářadí od 1.republiky až po r.1990. Poprvé bude u nás vystaven naviják starý 150 let.

Burza se koná 17.2.2018 v Pardubicích v restauraci Pod Vinící (hřiště FK Pardubice). http://www.restauracepodvinici.cz/kde-nas-najdete/. Začátek akce je v 8hod., konec ve 12hod. Během akce bude možnost občerstvení, vstupné je zdarma. Bližší informace, p.Bulva Pavel mob. 777 291 488.

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….