Rybářský rozcestník
0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

soukromý revír

Revír, který většinou nepatří do svazové vody ČRS, je soukromý a platí na něm jiné podmínky, než jsou uvedené v rybářském řádu. Nelze zde chytat na svazové povolenky! Podmínky, za jakých lze na tomto revíru chytat, stanovuje majitel revíru, samozřejmě s přihlédnutím na obecně závazné právní předpisy platné v tomto státě. Za chytání se platí většinou denní poplatky od 500,- až třeba po 1200,- za den. Také ryby jsou zpoplatněné, buď se nesmí vůbec brát, nebo se za ně platí podle kusu či váhy další peníze, mimo těch za denní poplatek.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.