Rybářský rozcestník

Sumec na roštu

Marinované proužky sumce grilované na venkovním grilu.

2 náročnost
20 minut
+ 3 hodiny odležení  
  • 800 g sumce
  • 80 g oleje
  • 4 ks cibule
  • sladká mletá paprika
  • mletý černý pepř
  • petrželka
  • cibule
  • sůl
  • Příprava

    1. Asi 2 cm silné proužky masa ze sumce osolíme, okořeníme pepřem a vložíme do hlubší mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sekanou petrželku, promícháme a necháme asi 3 hodiny odležet v chladu
    2. Rybu obalíme v mouce smíchané s paprikou, narovnáme na rošt grilu a přelijeme horkým olejem
    3. Grilujeme po obou stranách 8 minut, během pečení poléváme rybu horkým olejem a na poslední 2 minuty posypeme kousky sumce změklou cibulí.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.