Rybářský rozcestník

Rybí filé na roštu

Rybí filé (pangasius, treska …) nakrájené na menší kousky, zakapané vínem a potřené sójovou omáčkou, grilované na roštu nebo pod grilem.

1 náročnost
30 minut
+ doba odležení  
  • 4 ks porce rybího filé
  • 0,25 l bílého přírodního vína
  • sojová omáčka
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, vložíme do misky, zakapeme vínem a osolíme
    2. Necháme 30 minut odležet
    3. Kousky filé potřeme sójovou omáčkou a po obou stranách 3 minuty grilujeme pod grilem nebo na roštu.

    Doporučení

    Servírujeme s rýží a bohatou zeleninovou oblohou.

    Poznámka

    Zeleninu můžeme také grilovat!

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….