Rybářský rozcestník

Podoustev pečená na pánvi

Porce podoustve říční, osolené, potřené směsí cibule a petržele, opečené na pánvi na dobře rozehřátém oleji.

2 náročnost
20 minut
  • 800 g podoustve říční
  • 80 g oleje
  • 1 ks velké cibule
  • citrónová šťáva
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce kuchyňsky zpracované podoustve na několika místech nařízneme
    2. Maso osolíme a potřeme směsí z na jemno posekané cibule a petrželky
    3. Pokapeme citrónovou šťávou a opečeme, po obou stranách, v dobře rozehřátém oleji.

    Poznámka

    Stejně můžeme připravit i kapra, cejna …

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….