Rybářský rozcestník

Pangasius s bylinkami

Ochucené porce ryby pokryté bylinkovou směsí a v troubě zapečené.

2 náročnost
35 minut
  • 600 g pangasia
  • 50 g másla
  • 3 ks snítků koriandru
  • 2 ks snítků petržele
  • 2 ks plátků toastového chleba
  • 2 ks stroužků česneku
  • 1 ks snítky tymiánu
  • 100 ml smetany na vaření
  • tuk na vymazání pekáčku
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme
    2. Toastový chleba natrháme na malé kousky, bylinky omyjeme, osušíme, nasekáme na jemno a oloupané stroužky česneku nakrájíme na nudličky
    3. V pánvi na rozehřátém másle orestujeme rozdrobený chleba, zasypeme česnekem, bylinkami a asi 1 minutu opečeme, pak přelijeme smetanou a krátce prohřejeme
    4. Porce pangasia vložíme do tukem vymazaného pekáčku, pokryjeme bylinkovou směsí a zapečeme 15 minut v předehřáté troubě na 180 °C.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….