Rybářský rozcestník

Pečený okoun

Porce okouna pečené na cibulce.

2 náročnost
40 minut
  • 4 ks porcí okounů
  • 2 ks španělských cibulí
  • 1 ks malého citrónu
  • 3 lžičky strouhanky
  • 2 lžíce oleje
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce okounů očistíme, do každé uděláme zářez, do něhož vložíme dílek citrónu
    2. Dno nízké ohnivzdorné misky potřeme olejem, poklademe na plátky nakrájenou cibulí a připravenými okouny
    3. Porce ryb posypeme strouhankou, solí, mletým pepřem, pokapeme olejem a upečeme v hodně vyhřáté troubě (200 °C) doměkka.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.