Rybářský rozcestník

Stairs 2 Hell 2018 je u konce! Zvítězili Rakušané, druhé a třetí místo obsadili české týmy

I vše dobré jednou musí skončit. Ano, je dobojováno! Druhý ročník extrémního kaprářského závodu na Nových Mlýnech Stairs2Hell byl ukončen dnes ve 14:00 vyhrášením výsledků. První místo obsadil rakouský tým BAITSERVICE-AUSTRIA / ANACONDA ve složení Michael Mosbacher, Markus Mauerhofer, Baumgarten Martin. Češi berou stříbro a bronz!

Druhé místo obsadil tým Sportcarp ve složení Dan Němec, Jaroslav Bárta, Jakub Berka, třetí místo pak vybojoval tým Mikbaits 2 ve složení Milan Šeda, Martin Votoček, Petr Pavlíček. Celou tabulku výsledků najdete zde: www.stairs2hell.cz/teams

Slavnostni ukonceni:

Nejčtenější články

Zajištění háčku PVA pěnou

Při chytání ryb se nám občas stane, že háček se při náhozu zamotá do montáže nebo kmenové šňůry, případně se nám ve vodě zahákne o nějakou rostlinu. Tomu lze předejít například šikovným napíchnutím PVA pěny na hrot háčku.

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím