Rybářský rozcestník

Plněný pstruh

Pečený pstruh plněný orestovanou cibulí a česnekem.

2 náročnost
40 minut
  • 3 ks pstruzi
  • 2 ks velké cibule
  • 1 ks paličky česneku
  • 80 g slaniny
  • usekaná zelená petrželka
  • trochu oleje
  • sůl
  • Příprava

    1. Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kolečka
    2. Očištěný česnek nakrájíme na tenké plátky
    3. Česnek i cibuli orestujeme přímo v pekáči na kostičky nakrájené a pak rozpuštěné slanině, necháme mírně vychladnout
    4. Pstruhy očistíme, osolíme a otevřená bříška ryb naplníme orestovanou směsí
    5. Naplněné ryby vložíme do pekáče na zbytek výpeku, přilijeme trochu oleje a dáme do trouby vyhřáté na 200 °C péct tak dlouho, až bude kůrka pstruhů pěkně křupavá.

    Doporučení

    Pečení pstruzi skvěle chutnají s novými vařenými brambory a okurkovým salátem.

    Nejčtenější články

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….