Parma vytřená česnekem, nasolená, naplněná rajčaty a čerstvou petrželkou, v troubě upečená na vrstvě rajčat.
1. Česnek utřeme se solí a důkladně omytá a okapaná rajčata nakrájíme na tenké plátky
2. Do pekáče nebo větší zapékací misky vyskládáme vrstvu rajských jablíček, osolíme ji a okořeníme pepřem a také oreganem
3. Nasolenou parmu posypeme pepřem a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem se solí
4. Do břišní dutiny vložíme snítky petrželky a plátky rajčat
5. Připravenou rybu položíme do pekáče na rajská jablíčka a poklademe zbytkem rajčat, rovněž tuto vrstvu osolíme, opepříme a okořeníme oreganem
6. Pokrm pokapeme olivovým olejem a podlijeme vínem
7. V troubě vyhřáté na 150 °C pečeme pozvolna asi 40 minut, pokrm při pečení občas podléváme šťávou z výpeku.