Rybářský rozcestník

Losos po bretaňsku

Teplý předkrm z kostek lososa orestovaných spolu se žampiony na másle.

1 náročnost
30 minut
  • Suroviny pro 4 osoby:
  • 600 g očistěného lososa
  • 60 g másla
  • 4 ks malých žampiónů
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Na pánvi rozehřejeme část másla, přidáme lososa nakrájeného na malé kousky, žampióny nakrájené na plátky a vše chvíli restujeme
    2. Směs osolíme a dopečeme v troubě předehřáté na 200 °C cca 10-15 minut
    3. Zbývající máslo rozehřejeme, vmícháme usekanou petrželku, citrónovou šťávu a nalijeme před podáváním na lososa.

    Doporučení

    Příloha: Smažené bramborové hranolky a jemný zeleninový salát.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.