Rybářský rozcestník

Filé na rožni

Jednoduchý recept na chutné grilované rybí filé.

1 náročnost
15 minut
+ doba rozmrazení  
Filé na rožni - datail
  • 300 g zmrazeného rybího filé
  • 10 g oleje
  • mletá červená peptika
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka
  • majolka
  • sůl
  • Příprava

    1. Filé rozmrazíme, osolíme a obalíme ve směsi pepře a papriky
    2. Gril rozpálíme na provozní teplotu a filé z obou stran opékáme po 4 minutách, ale velmi často je potíráme peroutkou namočenou v oleji
    3. Hotové porce na talířích ozdobíme usekanou petrželkou a kopečkem majolky.

    Doporučení

    Takto připravené rybí filé podáváme nejlépe s vařenými brambory nebo čerstvým pečivem.

    Poznámka

    Aby se vám filé nerozpadalo, můžete ho jemně posypat hladkou moukou, ta zajistí při grilování celistvost rybího masa.

    Nejčtenější články

    IBCC 2018 – International Balaton Carp Cup

    Další ročník velice prestižního kaprařského závodu na Balatonu byl zahájen! Účastní se ho i týmy z Česka. Například Mivardi na těchto závodech zastupuje tým ve složení Honza Prchlík, Vašek Freylich a Karel Skalický ….

    IBCC 2018 – dobojováno! Výsledky

    Letošní velký kaprářský závod na Balatonu je u konce. Máme tu výsledky! V první desítce se umístilo 8 týmů od nás a ze Slovenska. První místo obsadili kluci ze Slovenska, tým Starbaits Slovakia, druhé a třetí místo pak berou Češi, tým Mikbaits – Parys a CT Libun. Všem zúčastněným týmům veliká gratulace. Doufáme, že si to letos opravdu užili. Tak zase příští rok!

    Vyder přibývá. Rybářům přes zimu způsobily statisícové škody

    Z přibývání vyder říčních mají těžkou hlavu rybáři. V Žamberku vydry během zimy rybářům způsobily škody za statisíce korun.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím