Rybářský rozcestník

Asijská rybí směs s nudlemi

Rychlá a přitom chutná úprava ryb inspirovaná asijskou kuchyní. V pánvi podušené proužky zeleniny a plátky hub s dalšími surovinami, pak doplněné o kostky ryb. Nakonec okořeněná směs ještě chvíli podušená servírovaná spolu s čínskými nudlemi.

2 náročnost
30 minut
Asijská rybí směs s nudlemi
Asijská
  • 300 g tresky
  • 150 g česnekových výhonků (lze nahradit fazolkami)
  • 150 g žampionů
  • 1 ks červené masité papriky
  • sojová omáčka
  • zázvor
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • čínské nudle uvařené dle návodu na obalu
  • Příprava

    1. Tresku nakrájíme na kostky o hraně 2 cm, papriku zbavenou jadřince rozkrájíme na proužky, žampiony na plátky
    2. V pánvi rozehřejeme olej, nasypeme nakrájené žampiony, papriku, česnekové výhonky, ochutíme sojovou omáčkou, zázvorem, chvíli vše podusíme do měkka
    3. Když je zelenina měkká, vložíme kostky rybího masa a za občasného promíchání ještě pokrm podusíme 3 minuty
    4. Směs dochutíme pepřem, solí
    5. Na talíř vložíme uvařené čínské nudle, navršíme rybí směs a podáváme.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….