Rychlá a přitom chutná úprava ryb inspirovaná asijskou kuchyní. V pánvi podušené proužky zeleniny a plátky hub s dalšími surovinami, pak doplněné o kostky ryb. Nakonec okořeněná směs ještě chvíli podušená servírovaná spolu s čínskými nudlemi.
2 náročnost
30 minut
Asijská rybí směs s nudlemi
300 g tresky
150 g česnekových výhonků (lze nahradit fazolkami)
150 g žampionů
1 ks červené masité papriky
sojová omáčka
zázvor
pepř
olej
sůl
čínské nudle uvařené dle návodu na obalu
Příprava
Tresku nakrájíme na kostky o hraně 2 cm, papriku zbavenou jadřince rozkrájíme na proužky, žampiony na plátky
V pánvi rozehřejeme olej, nasypeme nakrájené žampiony, papriku, česnekové výhonky, ochutíme sojovou omáčkou, zázvorem, chvíli vše podusíme do měkka
Když je zelenina měkká, vložíme kostky rybího masa a za občasného promíchání ještě pokrm podusíme 3 minuty
Směs dochutíme pepřem, solí
Na talíř vložíme uvařené čínské nudle, navršíme rybí směs a podáváme.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!
Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.
Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….