Rybářský rozcestník

Ořezané boilies máčené v posilovači nebo povařené

Pokud ryby neberou, někdy stačí jen ořezat boilie a případně ho ještě namočit do nějakého posilovače, aby kolem sebe vydávalo neodolatelnou stopu. K nástraze pak přidat pár půlek stejného boilies například navlečeného na PVA niti …

OřezanéOřezanéořezanéořezanéořezané
Ořezané boilie - máčené v plasma posilovači

Ořezané boilie – máčené v plasma posilovači

A pokud ani ořezání nepomůže, zkuste boilie, než ho nahodíte, namočit do nějakého posilovače, nebo ho můžete chvíli nechat máčet v horké vodě. Podmínkou je mít u sebe vařič :), teplota by měla být kolem 60-70 °C. Rychleji se pak bude ve vodě rozpadat a vytvářet pachovou stopu.

Ořezané boilie - máčené v plasma posilovači a pak jetě v posilovači práškovém

Ořezané boilie máčené v plasma posilovači a pak ještě v posilovači práškovém…

Nejčtenější články

Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

Mazaní okouni, lov kaprů ve vázkách a rybářská petice?

Listí ze stromů je už pomalu dole a rybářská sezóna se blíží ke svému konci. Není čas ztrácet čas! Při pohledu z okna do šedivé krajiny se chce jen málokomu zvednout z gauče a jít vymrznout k vodě. Pozdní podzim u vody sice není pro každého, odměnou ale bude naprostý klid, který v létě na březích prostě nezažijete. Pojďte se mrknout na několik tipů, které se vám budou u vody hodit!