Rybářský rozcestník

Dva bráchové z Česka vyrábí sušené maso nabité proteiny i chutí. Maso Here bodne ve fitku, v autě i na rybách

Vedle sladkých proteinových tyčinek existuje ještě jedna cesta, jak si sbalit nálož bílkovin do fitka i na cesty. Pořádné sušené maso! Za tím, které koupíte pod značkou Maso Here, stojí dva bráchové, Ondřej a Jakub Plasovi, z Hradce Králové. Recepturu si dovezli z JAR, ale obsah balíčků vzniká výhradně v Česku za pomoci surovin z naší domoviny. A to všechno jejich vlastníma rukama. Na rozdíl od zmiňovaných tyčinek má sušené maso z domácí dílny řadu výhod – je čistě přírodní, neobsahuje cukry, o konzervantech neslyšelo ani z dálky a k tomu navíc nabídne silnou chuť, které žádná proteinová sladkost nemůže konkurovat.

Processed

Sušení není pro kluky z Maso Here žádná věda. Ondřej vysvětluje osvědčený postup při výrobě, který vyladili už v samotných začátcích a pokračují v něm dodnes: “Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso, špetku soli, 4 druhy koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo,” říká Ondřej Plas. Pro představu: jedno balení sušeného hovězího o hmotnosti 25 g je připraveno ze 100 g syrového masa a obsahuje přibližně 16 g bílkovin.

Za ochutnání kromě oblíbeného Hovězího Originálu stojí i jeho varianta s hořčicí a sušené krůtí maso. Pro milovníky pikantnějších chutí je u obou druhů mas k mání také verze s chilli. Pochutnat si můžete i na speciálních druzích masa jako je sobí, losí nebo jelení – to pochází z balíčků severských firem, které pánové z Maso Here na svém e-shopu nabízí souběžně s vlastní produkcí. Základní balení o váze 25 g stojí 65 Kč, plná krabice, tedy 24 sáčků sušeného masa, vás vyjde na 1 399 Kč.

Více o Maso Here

Maso Here dodává na trh poctivé sušené maso ruční výroby bez chemie a konzervantů. S původní recepturou přišli bratři Ondřej a Jakub Plasovi, kterým se od počátečního stánkového prodeje podařilo rozjet slušný rodinný byznys s vlastním e-shopem a profi výrobními prostory. V portfoliu značky jsou jak původní výrobky, tak vybraná sušená masa od prověřených dodavatelů ze zahraničí nebo například unikátní souprava na vlastní domácí sušení.

Zdroj: www.masohere.cz

Nejčtenější články

NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

Zakrmovací pachová krmítka

Dnes je docela trendy, při chytání ryb, používat různé umělé nástrahy, například napodobeniny brouků, mušek, rybek, či jiných potvůrek žijících pod vodou nebo i kolem vody. Dnešní moderní rybář však má ve svém arzenálu i jiné umělotiny, například umělou kukuřici. A tak není divu, že někdo vymyslel i variantu lovu ryb s krmítkem, ale bez krmení, jen s houbičkou umístěnou v krmítku, která po nadipování dělá ve vodě podobnou práci, jako klasická zakrmovací směs.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím