Rybářský rozcestník

Dva bráchové z Česka vyrábí sušené maso nabité proteiny i chutí. Maso Here bodne ve fitku, v autě i na rybách

Vedle sladkých proteinových tyčinek existuje ještě jedna cesta, jak si sbalit nálož bílkovin do fitka i na cesty. Pořádné sušené maso! Za tím, které koupíte pod značkou Maso Here, stojí dva bráchové, Ondřej a Jakub Plasovi, z Hradce Králové. Recepturu si dovezli z JAR, ale obsah balíčků vzniká výhradně v Česku za pomoci surovin z naší domoviny. A to všechno jejich vlastníma rukama. Na rozdíl od zmiňovaných tyčinek má sušené maso z domácí dílny řadu výhod – je čistě přírodní, neobsahuje cukry, o konzervantech neslyšelo ani z dálky a k tomu navíc nabídne silnou chuť, které žádná proteinová sladkost nemůže konkurovat.

Processed

Sušení není pro kluky z Maso Here žádná věda. Ondřej vysvětluje osvědčený postup při výrobě, který vyladili už v samotných začátcích a pokračují v něm dodnes: “Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso, špetku soli, 4 druhy koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo,” říká Ondřej Plas. Pro představu: jedno balení sušeného hovězího o hmotnosti 25 g je připraveno ze 100 g syrového masa a obsahuje přibližně 16 g bílkovin.

Za ochutnání kromě oblíbeného Hovězího Originálu stojí i jeho varianta s hořčicí a sušené krůtí maso. Pro milovníky pikantnějších chutí je u obou druhů mas k mání také verze s chilli. Pochutnat si můžete i na speciálních druzích masa jako je sobí, losí nebo jelení – to pochází z balíčků severských firem, které pánové z Maso Here na svém e-shopu nabízí souběžně s vlastní produkcí. Základní balení o váze 25 g stojí 65 Kč, plná krabice, tedy 24 sáčků sušeného masa, vás vyjde na 1 399 Kč.

Více o Maso Here

Maso Here dodává na trh poctivé sušené maso ruční výroby bez chemie a konzervantů. S původní recepturou přišli bratři Ondřej a Jakub Plasovi, kterým se od počátečního stánkového prodeje podařilo rozjet slušný rodinný byznys s vlastním e-shopem a profi výrobními prostory. V portfoliu značky jsou jak původní výrobky, tak vybraná sušená masa od prověřených dodavatelů ze zahraničí nebo například unikátní souprava na vlastní domácí sušení.

Zdroj: www.masohere.cz

Nejčtenější články

Vše o cestování již brzy v Letňanech: Představí se to nejlepší z karavaningu, lodí, vodních sportů i světových a českých destinací

Jak se stát karavanistou, jak získat vysněnou loď nebo kam vzít rodinu na dovolenou, ať už koukáte po Česku či na exotické destinace? Nejkomplexnější přehlídku cestovatelských trendů, program pro odborníky i širokou veřejnost nebo lákavé soutěže si užijí návštěvníci PVA EXPO PRAHA již ve dnech 15. až 17. března. Koná se unikátní souběh veletrhů FOR CARAVAN, FOR BOAT a HOLIDAY WORLD & REGION WORLD. Jaké unikáty přinese?

Ohlédnutí za páteční návštěvou veletrhu FOR CARAVAN 2024

Široká karavanistická veřejnost mohla od pátku do neděle (od 15-17.3.2024) v areálu PVA v Praze v Letňanech navštívit 15 ročník výstavy obytných automobilů a karavanů. Výstava FOR CARAVAN má bohatou tradici. V několika halách, ale i ve venkovních prostorách areálu, bylo opět na co se koukat. My jsme letošní prodejní výstavu navštívili hned v pátek a tak vám pomocí fotografií chceme ukázat především přívěsy a auta vhodné pro nás rybáře. S potěšením musíme konstatovat, že pro opravdové outdoorové nadšence se i na našem českém trhu objevuje čím dál více obytných aut i přívěsů, které se nezaleknou ani opravdu těžkých terénů.

Pozvánka na závody na Olešné

Místní organizace Rakovník zve na závody na závlaze Olešná, které se konají tradičně poslední dubnovou sobotu, což je letos 27. 4. 2024….