Rybářský rozcestník

Sója

Právě sója obsahuje až 40 % proteinů, proto je vodná hlavně do směsí. Dá se koupit téměř všude, jak ve specializovaných rybářských prodejnách, tak i dalších obchodech, například se zdravou výživou.

Sója - méně používaný partikl

Sója je velmi kvalitním zdrojem proteinu, mědi, hořčíku, manganu, lecitinu, vitamínu K, vitamínů skupiny B, například riboflavin, kyselina listová …

Zpracování bobulí sóji:

Sóju máčíme 18 až 20 hodin, pak ji vaříme asi 30 minut. Musí jit lehce rozmáčknout mezi prsty, ale je lepší raději ji převařit, než ji nechat nedovařenou!

Nejčtenější články

IBCC 2018 – dobojováno! Výsledky

Letošní velký kaprářský závod na Balatonu je u konce. Máme tu výsledky! V první desítce se umístilo 8 týmů od nás a ze Slovenska. První místo obsadili kluci ze Slovenska, tým Starbaits Slovakia, druhé a třetí místo pak berou Češi, tým Mikbaits – Parys a CT Libun. Všem zúčastněným týmům veliká gratulace. Doufáme, že si to letos opravdu užili. Tak zase příští rok!

Vyder přibývá. Rybářům přes zimu způsobily statisícové škody

Z přibývání vyder říčních mají těžkou hlavu rybáři. V Žamberku vydry během zimy rybářům způsobily škody za statisíce korun.

Průběžné zprávy z IBCC, Češi a Slováci zatím válcují konkurenci!

V první desítce letošního ročníku prestižního kaprařského závodu na Balatonu IBCC je nyní 6 týmů! Dva ze Slovenska a čtyři z Čech. Velká gratulace! Aktuální link na vyýsledky najdete v článku.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím