Rybářský rozcestník

Rozbeh sezóny

26.4.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

NIkl team SlovakiaPo dlhšej zimnej odmlke sa vám znova hlásim. Naskytlo sa mi trocha voľna, tak som to využil na ešte dá sa povedať zimnú rybačku.Víkend sa pomaly blížil a ja už som sa tešil keď moje montáže budem pokladať na miesto. Po dohode s chalanmi sme sa stretli na brehu jazera a plný elánu sme sa pustili do vybalovania. Hľadania vhodných miest na chytanie, pripravovaní montáží a podobne. Teplota vody bola okolo 4 stupňov a tak sme nejaké extra zázraky ani nečakali, no cieľ bol jasný – prekabátiť aspoň každý jeden z nás nejakého šupinatého krásavca. Kombinácia Miloš,Maťo a Ja zaručuje kopec srandy stále nejaké varenie pre ,,Miloška“ podpichovačky a podobne ved to poznáte , takže dobrá nálada nám vôbec nechýbala. Moje montáže pozostávali zo Strip X CRU, Longshank č.8 , Mouthsnagger Shorty a ťažkým bročkom. Pri prvej vyvážke som rozkŕmil miesto asi 1 kg bolies Kill Krill a na každú montáž putovala Pva naplnená Stick mixom + nástraha Kill Krill na oba prúty  Montáže som pokladal do 3m vody , ktorá jemne stúpala do 1 metra. Prvú noc to pípalo len Milošovi a zdolal pár kapríkov.  Keď sa rozhodol, že rybačku na druhý deň končí, prišiel rad aj na nás a mne a Maťovi sa podarilo zdolávať kapríkov , ktorý nás v tej ukrutnej zime naozaj veľmi potešili. Neboli to žiadny obri no v takom období každá ryba poteší a zahreje na srdci .

Začína to ,,kúsať“ tak neseďte doma a šup k vode Usmívající se

Mário (Pio) Pikus – Nikl Team Slovakia

 

NIkl team Slovakia
NIkl team Slovakia
NIkl team Slovakia
NIkl team Slovakia

Príspevok Rozbeh sezóny zobrazený najskôr Rybolov nás baví.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….