Rybářský rozcestník

Carp Concept

Rybářské potřeby Carp Concept s kamennou prodejnou ve Strachotíně jen kousek od Pálavy a dolní nádrže Dyje 5. Rybáři u nás najdou vše, co budou potřebovat. Nabízíme široký sortiment rybářského vybavení na kaprařinu, plavanou, feeder, přívlač a sumce včetně člunů a echolotů. Naší specialitou jsou pak značky Sportex a Geoff Anderson, které patří k tomu nejlepšímu, co můžete na trhu najít.

Adresa

Družstevní č. ev. 99

Kontakt

Martin Gutman

777 664 564

[email protected]

http://www.carpconcept.cz

Nabízíme zboží od výrobců Delphin (Moss), Black Cat, Savage gear, Rapala, Shimano, Sportex, Geoff Anderson, Anaconda, Munch Baits, Browning, Relax, Jaxon a mnoho dalších. Takže si u nás vybere opravdu každý.

Ostatní:

Dáváme si opravdu záležet na přístupu k zákazníkovi, a považujeme to za naši hlavní přednost. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit. Buď na facebooku, emailu nebo zavolat na telefon. Budeme se těšit!

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….