Rybářský rozcestník

Rybářský rozcestník.cz na rybářském veletrhu FOR FISHING 2020 – 2 den

A máme za sebou druhý den na FOR FISHING 2020. Na našem stánku nás navštívilo hodně kamarádů, ale i několik fanoušků a dokonce i dva kolegové z webů, které propagujeme díky našemu generátoru RSS kanálu. Zdravíme tímto blogera RYBO.cz a šéfredaktora webu NAFEEDER.cz!

obchodstánek-zboží-forfishing2020-2sensas-forfishing2020novinkalodějetloděthule-spaníamurštikatilápie-akváriumobčerstvení-forfishing2020-4občerstvení-forfishing2020-2občerstvení-forfishing2020-3

Od 10 hodiny bylo možné i dnes navštívit haly rybářského veletrhu FOR FIEHING 2020 v Letňanech. A že bylo na co koukat a za co utrácet! 🙂 Rozhodně neváhejte a navštivte veletrh v Praze v Letňanech buď zítra, nebo ještě v neděli. Určitě si vyberete. My jsme dnes šmejdili ve všech halách veletrhu a snažili se žádný stánek nevynechat. Ale je to nadlidský úkol. Je toho tolik, na co koukat.

Nabízíme vám tímto opět několik momentek – fotografií z letošního veletrhu FOR FISHING, konkrétně z dnešního, tedy pátečního dne. Tady jsou.

A co nějaké ryby, máme další fotografie z akvárií, kterých je letos na veletrhu několik.

Poznáte všechny?  🙂 Někdo možná nezná poslední rybu, Tilápii nilskou…

Mimochodem, pokud vyrazíte na FOR FISHING, rozhodně hlady nezemřete! Občerstvit se dá jak venku na stáncích, tak v bufetu uvnitř. A stánky s dobrou kávou tu mají taky.

Videí máme několik, ale musíme je teprve zpracovat a tak se na ně těšte, do pondělí je začneme publikovat na YOU TUBE i u nás na webu.

Tak zítra zvedněte zadky a hurá do Prahy do Letňan! FOR FISHING 2020 tu pro vás bude ještě 2 dny!

George, Rybářský rozcestník.cz

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….