Rybářský rozcestník

Dva bráchové z Česka vyrábí sušené maso nabité proteiny i chutí. Maso Here bodne ve fitku, v autě i na rybách

Vedle sladkých proteinových tyčinek existuje ještě jedna cesta, jak si sbalit nálož bílkovin do fitka i na cesty. Pořádné sušené maso! Za tím, které koupíte pod značkou Maso Here, stojí dva bráchové, Ondřej a Jakub Plasovi, z Hradce Králové. Recepturu si dovezli z JAR, ale obsah balíčků vzniká výhradně v Česku za pomoci surovin z naší domoviny. A to všechno jejich vlastníma rukama. Na rozdíl od zmiňovaných tyčinek má sušené maso z domácí dílny řadu výhod – je čistě přírodní, neobsahuje cukry, o konzervantech neslyšelo ani z dálky a k tomu navíc nabídne silnou chuť, které žádná proteinová sladkost nemůže konkurovat.

Processed

Sušení není pro kluky z Maso Here žádná věda. Ondřej vysvětluje osvědčený postup při výrobě, který vyladili už v samotných začátcích a pokračují v něm dodnes: “Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso, špetku soli, 4 druhy koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo,” říká Ondřej Plas. Pro představu: jedno balení sušeného hovězího o hmotnosti 25 g je připraveno ze 100 g syrového masa a obsahuje přibližně 16 g bílkovin.

Za ochutnání kromě oblíbeného Hovězího Originálu stojí i jeho varianta s hořčicí a sušené krůtí maso. Pro milovníky pikantnějších chutí je u obou druhů mas k mání také verze s chilli. Pochutnat si můžete i na speciálních druzích masa jako je sobí, losí nebo jelení – to pochází z balíčků severských firem, které pánové z Maso Here na svém e-shopu nabízí souběžně s vlastní produkcí. Základní balení o váze 25 g stojí 65 Kč, plná krabice, tedy 24 sáčků sušeného masa, vás vyjde na 1 399 Kč.

Více o Maso Here

Maso Here dodává na trh poctivé sušené maso ruční výroby bez chemie a konzervantů. S původní recepturou přišli bratři Ondřej a Jakub Plasovi, kterým se od počátečního stánkového prodeje podařilo rozjet slušný rodinný byznys s vlastním e-shopem a profi výrobními prostory. V portfoliu značky jsou jak původní výrobky, tak vybraná sušená masa od prověřených dodavatelů ze zahraničí nebo například unikátní souprava na vlastní domácí sušení.

Zdroj: www.masohere.cz

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….