Rybářský rozcestník

Stairs 2 Hell 2018 je u konce! Zvítězili Rakušané, druhé a třetí místo obsadili české týmy

I vše dobré jednou musí skončit. Ano, je dobojováno! Druhý ročník extrémního kaprářského závodu na Nových Mlýnech Stairs2Hell byl ukončen dnes ve 14:00 vyhrášením výsledků. První místo obsadil rakouský tým BAITSERVICE-AUSTRIA / ANACONDA ve složení Michael Mosbacher, Markus Mauerhofer, Baumgarten Martin. Češi berou stříbro a bronz!

Druhé místo obsadil tým Sportcarp ve složení Dan Němec, Jaroslav Bárta, Jakub Berka, třetí místo pak vybojoval tým Mikbaits 2 ve složení Milan Šeda, Martin Votoček, Petr Pavlíček. Celou tabulku výsledků najdete zde: www.stairs2hell.cz/teams

Slavnostni ukonceni:

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.