Rybářský rozcestník

RCCC 2018 – historický závod!

Vzhledem k určitému nadhledu, je pokus uspořádat závod jednotlivců na tak dlouhém úseku opravdu jakýmsi zápisem do historie. Jelikož jsem sám měl možnost zúčastnit se WORLD CARP CLASSIC vím, jaké jsou rozestupy pro PEG, tedy lovné místo. Vzdálenost lovců od sebe byla 150 m na 4 pruty. Málo kdo si tak uvědomí, že současných garantovaných 120 m volného břehu předurčuje RCCC 2018 SOUBOJ RYTÍŘŮ a ještě vzhledem k faktu, že se jedná o lov jednotlivce bez pomoci druhého, na dva pruty k akci, jež nemá a neměla obdoby a myslím i v Evropském měřítku!

Plně si uvědomuji, že to, že to není souboj pro slečinky a domácí mazlíčky, ale pro opravdové chlapi a je to velká výzva pro lovce, ale i pořadatele. To, že je akce plně pod záštitou svazu, tedy pánů Dušan Hýbner, Jirka CarpTour Brouček a Pavel Jindřich dává souboji o to větší punc a prestiž! A hlavně fakt, jak vysoká podpora dětí a mládeže z tak nízkorozpočtové akce plyne !
Přemýšlejte o tom !?

Vím, co nás čeká, ale těším se!

Další info o RCC 2018 najdete zde: RCCC 2017- společný projekt s ČRS – a ono to jde!

Pavel Bobrman Vohralík
Předseda VV RCCC-rybářský klub z.s.

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….