Rybářský rozcestník

Imperial Fishing CZ & SK

E-shop s kvalitními rybářskými potřebami. Oficiální distributor značky Imperial Fishing. Prodejce návnad a nástrah speciálně pro kapry.

Imperial Fishing CZ & SK

Adresa

Pod Mezí 326

Zdiby – Brnky

250 66

Kontakt

David Fořt

+420 731 613 162

[email protected]

http://www.imperial-fishing.cz

Email zákaznického servisu:

[email protected]

Na Vaše emailové dotazy Vám v pracovní dny odpovíme do 24 hodin.

Velkoobchod

Jako oficiální distributor značky Imperial Fishing a především nástrah Imperial Baits pro Českou a Slovenskou nabízíme také velkoobchodní prodej kompletního sortimentu této německé značky.

Jako doplňkový prodej nabízíme také produkty francouzské firmy Amiaud a exkluzivně také originální výrobky anglické společnosti RidgeMonkey.

Máte rybářský eshop nebo kamenou prodejnu? Chcete prodávat značky IMPERIAL BAITS, AMIAUD a RIDGEMONKEY, E.C.U? Neváhejte nás kontaktovat!

Co od Vás potřebujeme

živnostenský list nebo kompletní údaje o firmě URL adresu obchodu a nebo přesnou adresu kamenného obchodu Kompletní kontakt na vás

Kontaktní emailová adresa je [email protected] nebo +420 731 613 162

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….