Rychlá a přitom chutná úprava ryb inspirovaná asijskou kuchyní. V pánvi podušené proužky zeleniny a plátky hub s dalšími surovinami, pak doplněné o kostky ryb. Nakonec okořeněná směs ještě chvíli podušená servírovaná spolu s čínskými nudlemi.
2 náročnost
30 minut
Asijská rybí směs s nudlemi
300 g tresky
150 g česnekových výhonků (lze nahradit fazolkami)
150 g žampionů
1 ks červené masité papriky
sojová omáčka
zázvor
pepř
olej
sůl
čínské nudle uvařené dle návodu na obalu
Příprava
Tresku nakrájíme na kostky o hraně 2 cm, papriku zbavenou jadřince rozkrájíme na proužky, žampiony na plátky
V pánvi rozehřejeme olej, nasypeme nakrájené žampiony, papriku, česnekové výhonky, ochutíme sojovou omáčkou, zázvorem, chvíli vše podusíme do měkka
Když je zelenina měkká, vložíme kostky rybího masa a za občasného promíchání ještě pokrm podusíme 3 minuty
Směs dochutíme pepřem, solí
Na talíř vložíme uvařené čínské nudle, navršíme rybí směs a podáváme.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.