Rybářský rozcestník

Maďarská štěrkovna v listopadu

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Maďarská štěrkovna v listopadu

Štítky:

Ahoj,

posílám pár fotek z mrazivé desetidenní listopadové akce, kterou jsme naplánovali na Maďarskou štěrkovnu. Po příjezdu  nás překvapilo, že jsme byli u vody sami. Volba padla na hlubší část jezera, protože teplota vody rapidně klesala.

Teplota vody byla 8 st.C. Před odjezdem jsme s Radimem narolovali 10 kg našeho oblíbeného celoroční mixu Rambo „se červená“ AMK oliheň v průměru 18mm. Partikl jsme zvolili – sladká kukuřice Bonduel, konopí a řepka.

tonda_hu_2016_002

Dva dny se nic nedělo a byli jsme v očekávání, první záběr přišel třetí večer Radimovi. Na začátek krásný kapr 21,20 kg. Další dny se ryby rozjezdily a celkem jsme ve třech lidech chytili 19 kaprů. Super akce na konci sezony.

tonda_hu_2016_003

V prosinci ještě uvažujeme, že možná vyrazíme na týden, jestli počasí vydrží. Jak to klapne, určitě se ozvu.

tonda_hu_2016_004

Zdraví Kaprňák Tonda

Příspěvek Maďarská štěrkovna v listopadu pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….