Rybářský rozcestník

Kořeněný pstruh upečený v troubě

Rybím kořením dobře nakořeněný pstruh, upečený v troubě dokřupava, servírovaný přelitý máslem nebo kaparovou omáčkou.

2 náročnost
30 minut
  • 800-1000 g velkého pstruha nebo 4 ks menších pstruhů
  • 40 g oleje
  • 30 g másla nebo rybí kaparové omáčky
  • směs koření na ryby
  • Příprava

    1. Vykuchané, omyté a osušené pstruhy potřeme olejem a posypeme kořením na ryby, vyskládáme je na plech
    2. Pečeme je v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10-15 minut, podle velikosti pstruhů a to z obou stran
    3. Upečené pstruhy pokapeme rozpuštěným máslem nebo je přelijeme rybí kaparovou omáčkou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….