Rybářský rozcestník

Winter Carp Race Toušeň 2017

Historicky první kaprařský závod na soukromém jezeru Toušeň! Generálním partnerem akce je firma Jet Fish. Termín: 20. 11. – 25. 11. 2017

Winter Carp Race Toušeň 2017

120 hodin nonstop, Počet týmů: 20, Sraz účastníků v areálu jezera Toušeň

20. 11.  2017

–  8:00 – registrace závodníků

– 9:00 – losování lovných míst

– 9:30 přesun na lovná místa,  stavba tábora, mapování dna, usazení bojek a krmení

–  12:00 – Start závodu

– povoleno vše v rámci pravidel

25.  11.  2017

– 12: 00 – konec závodu

– 14: 00 – vyhlášení vítězů a předání cen

Kontakty: Tonda Gergišák  +420 775 144 670

Rob Samek           +420 773 799 549

Přihlášky odesílejte na email cm-praha@seznam.cz, nebo se přihlaste pomocí formuláře, v sekci přihláška ,, hlavní závod “

V přihlášce uveďte: Název týmu, členy týmu, kontaktní telefon a email …

Více se dozvíte zde: www.cm-praha.cz/winter-carp-race-tousen-2017

Nejčtenější články

Okouni jsou nejen hájení, od letošního roku mají i míru!

Kdo byl zvyklý v lednu či únoru počíhat si na okouny, má již druhým rokem smůlu. Okoun se dostal do kategorii ryb, které jsou část roku hájené, tedy nesmí se cíleně chytat a pokud přeci jen skončí na háčku, musí být šetrně puštěné zpět do vody. Ovšem pozor! Letos se ochrana okounů ještě zpřísnila a nově má okoun spodní míru.

Jak na úhoře s feederovým prutem

Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

Druhy ryb doporučené k uzení

Následující seznam představuje stručný přehled nejběžnějších druhů ryb vhodných k uzení, které si můžete sami chytit, nebo také koupit v obchodech. Samozřejmě existuje ještě mnoho dalších druhů, které lze rovněž použít k uzení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím