Rybářský rozcestník

Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s  ČRS, z. s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže – podzimní kolo……KDY: 11. 12. 2022, KDE: Sportovní hala Sokolovna Nepomuk.

Organizační výbor:

Hlavní garant závodů: Jan Hozman
Hlavní rozhodčí: Václav Váchal
Technický ředitel: Miloslav Holub

Program:

  • 8:00 – zápis a trénink
  • 9:00 – začátek závodu
  • vyhlášení

Disciplíny: 2x zátěž skish, 2x zátěž arenberg

Kategorie:

  • mladší žáci a žákyně (2010 a mladší)
  • starší žáci a žákyně (2007 – 2009)
  • junioři a juniorky (2004 – 2006)
  • čtyřčlenná družstva (maximálně 1 junior)

Ceny: První 3 družstva poháry, v jednotlivcích získá každý malou rybářskou cenu.

Vedoucí družstev ručí za bezpečnost a chování svých závodníků. Přezutí ve sportovní hale je povinné pro všechny účastníky !!!

Drobné občerstvení zajištěno.

Přihlášky se jmény a ročníky narození zasílejte do 05.12.2022 na emailovou adresu: [email protected].

Pořadatel má právo na případnou změnu v časovém rozvrhu.

Více zde: https://www.crsplzen.cz/inpage/uzemni-halovy-prebor-v-rybolovne-technice-mladeze-538/

Nejčtenější články

Rybářský zápisník FishNote

Na Google Play je ke stažení deník pro rybáře, naše aplikace, do kterého si můžete zapisovat nejen své úlovky, ale hlavně další detaily z lovu, jako stav vody, počasí, druh montáže, nástrahy, na který ten konkrétní den ryby zrovna dobře reagovaly…. Po čase, díky zápisníčku, nezapomenete na žádný detail, který vám pomohl k nějakému trofejnímu kusu a příště tak budete moci vše zopakovat! Přesnou statistikou a zapisováním všech důležitých údajů získáte do budoucna další pomůcku, která vám umožní se zlepšit a stát se opravdu úspěšným rybářem.

Aktuálně nejstahovanější aplikace mezi českými rybáři

Již několik měsíců zpět avizovaná, ryze česká, a po všech směrech vylepšená aplikace Fishsurfing 2.0 je právě ke stažení na Google Play, App Storu ale dostupná i z webu na www.fishsurfing.com! Pokud jsi náhodou starou verzi aplikace znal a neoslovila tě, koukni se teď na tuhle novinku! Nový Fishsurfing po designové i funkční stránce posunul prostředí rybářské sociální sítě na úplně jinou úroveň.

Jak zpracovat lína v kuchyni

Lín obecný – Tinca tinca patří mezi rybáři k oblíbeným rybám, proto také jeho lov byl od roku 2021 omezen na čtyři kusy denně. Málokterý rybář však ví jak lína správně připravit ke kulinářským účelům. Hodně rybářů lína stahuje z kůže, vadí jim sliz nebo se snaží oškrábat drobné šupinky z kůže, což je ale škoda, protože po upečení šupinky změknou a jsou poživatelné, u mnoha gurmánů je pak upečená kůže z lína se šupinkami považována za lahůdku. Za lahůdku je lín považován nejen u nás v Česku ale také ve Francii, Itálii, či Německu, kam je státní rybářství před rokem 1989 vyváželo za devizy.