Rybářský rozcestník
0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

mražené boilies

Mražené boilies je boilies stabilizované pouze zamražením. Jedná se o jednu z nejkvalitnějších nástrah či návnad bez použití chemických konzervantů.

Dříve mražené boilies bylo velkým hitem. Bohužel díky pracnému uchovávání, tyto kuličky předčili tzv. hotovky, což jsou stabilizované boilies, které Vám vydrží dokud je nespotřebujete. Po rozmrazení stačí vysypat do speciálního boilies saku a nechat důkladně proschnout, pak ho teprve můžeme použít. Po skončení lovu lze boilies znovu zamrazit nebo zasypat solí, tak se uchová do dalšího chytání.

Ovšem mražené boilies je velmi náchylné k zaplísnění a díky problémům s uskladněním a jeho přechováváním ho dnes využívají jen opravdoví fajnšmekři. Ovšem nutno podotknout, že jde o velmi účinnou nástrahu!

Bait for fishing for carp

Nejčtenější články

NONSTOP revíry 2021 – revíry, na kterých lze chytat 24 hodin

Oblíbenost nonstop revíru u rybářů každým rokem stoupá a není divu. Každý zkušený rybář ví, že právě v nočních hodinách může přijít opravdový trofejní úlovek. Ovšem revíry, kde se může chytat 24 hodin má každý kraj jen několik. Tady je jejich seznam.

Jak správně namotat vlasec či pletenku na naviják

I když jde o článek pro začínající rybáře, ze zkušenosti vím, že i mnoho rybářů, co chytají již mnoho let, neumí správně namotat vlasec či pletenku na cívku navijáku. Existuje totiž pár důležitých kroků, jak správně na to a neměl by se ani jeden z nich podcenit či dokonce vynechat.

Nové method feeder formičky

Na rybářském trhu se objevily nové method feeder formičky na plnění method feeder krmítek. V čem jsou nové? Tyto formičky ve tvaru „skořápky“ se jednoduše používají, jejich naplnění je rychlé a vyprázdnění ještě rychlejší především díky otevírání v podélné ose formičky.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím