V oleji smíchaném s citrónovou šťávou, nasekanou cibulí a čerstvou petrželkou marinovaný mník, upečený v troubě po porcích.
Vařené porce lína, podávané přelité rozpuštěným máslem a ozdobené plátky citrónu.
Grilovaný pstruh patří mezi rybí delikatesy. Kaparama, fenyklem, petrželkou pepřem a solí ochucené máslo dodá rybímu masu ještě skvělejší chuť.
V alobalu zabalené porce úhoře spolu s plátky rajčat a citrónů, ugrilované na roštu.
V pivě na cibuli a pepři uvařená kolečka úhoře, servírovaná ozdobená kolečky citrónu, podlitá vývarem.
Dílky úhoře napíchané na jehle spolu s plátky rajčat, slaniny a kolečky cibule, grilované nebo opečené na pánvi na oleji.
Na rozpáleném másle v zapékací misce upečené asi šesticentimetrové kousky úhoře, pokapané citrónem a posypané strouhankou.
Marinované proužky sumce grilované na venkovním grilu.
Opečené kostky masa ze sumce, promíchané s rýží a dalšími ingrediencemi.
Odleželé, osolené porce masa ze sumce, pečené přelívané marinádou, servírované podlité omáčkou z výpeku.