Rybí guláš připravený z kostek masa ze sumce, cibule, sádla, rybího vývaru a dalších ingrediencí.
Porce okouna uvařené v osolené a mírně okyselené vodě, servírované posypané na másle osmahnutými, posekanými vejci.
Očištěný okoun upečený v troubě na plátcích cibule, podlitý horkou vodou.
Vykuchaní okouni naplnění nastrouhanou cibulí smíchanou se solí a pepřem, opečení na oleji dozlatova.
Spařená rýže zapečená spolu s porcemi ochuceného kapra, servírovaná zalitá smetanou.
S bylinkami, máslem a zeleninou grilovaní pstruzi, zabalení v alobalu.
Porce kapra pokapané citrónem, osolené, obalené ve vinném těstíčku, usmažené dozlatova.
Fritované rybí karbanátky z filé nebo hejka, nebo jiné mořské, ale i sladkovodní ryby, hub, mléka, housky, másla a koření.
Nasolení pstruzi obalení v mouce smíchané s červenou paprikou, opečení na oleji, na talířích přelití rozpuštěným máslem smíchaným s citrónovou šťávou.
Marinované steaky z tuňáka grilované na venkovním grilu, servírované s omáčkou z cibule, česneku, oliv a dalších ingrediencí.