Pstruzi nadívaní bylinkami, ugrilovaní na venkovním grilu. Recept podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.
Grilovaní pstruzi prošpikovaní snítky petrželky, naplnění plátky citrónů, před servírováním posypaní citrónovou kůrou, grilovaní na venkovním roštu grilu.
V pečícím papíru grilovaný losos, naplněný bylinkami a prolisovanými stroužky česneku.
Podkovy z amura marinované v pikantní marinádě, ugrilované na rožni.
Štika nadívaná mletým bůčkem a dalšími ingrediencemi, grilovaná, servírovaná s křenovým máslem.
Předvařené filety z platýse potřené sýrem, ugrilované v troubě pod grilem dozlatova.
Pečení pstruzi polití rozpuštěným máslem s mandlemi, upečení v troubě doměkka.
Grilované filety z lososa servírované přelité studenou kaparovou omáčkou.
Marinované steaky ze žraloka, grilované na roštu, servírované spolu s bylinkovým máslem.