Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.
Filety z cejna grilované na venkovním roštu, servírované se studenou pikantní omáčkou.
Podušené maso cejna pomleté a smíchané s dalšími ingrediencemi, upečené v troubě.
Osolené porce cejna posypané kari kořením, opečené na oleji, servírované s kolečky orestované cibule.
Půlky osolených a citrónem pokapaných ryb zabalené do alobalu a upečené v troubě nebo na venkovním grilu.
Odleželé kousky amura orestované na másle, zapečené v troubě spolu s dalšími ingrediencemi.
Osolené porce amura pečené polité smetanou a rozpuštěným máslem.
Opečené porce amura přelité omáčkou připravenou z vína, cibule, sardelové pasty, petrželky …
Okořeněné a citronovou šťávou pokapané porce amura, posypané bylinkami, grilované na venkovním grilu.
Okořeněné a utřeným česnekem potřené porce ryby upečené na cibuli a másle spolu s houbami.