Rybářský rozcestník

Podzimní kaprařské závody 2019 – Bystřice 2019

Soutěže se může zúčastnit až 20 týmů o 2 až 3 členech (vždy bude chytat jen jeden z nich). Chytat se bude na 2 pruty o 1 návazci. Chytat se bude pouze kapr a amur, kteří budou průběžně váženi. Dotazy a registraci týmu zasílejte elektronicky na e-mail: rybarskezavody2019@seznam.cz…

Datum konání: 6. 9. 2019 až 8. 9. 2019 (pátek – sobota – neděle)

Zahájení: 6. 9. 2019 od 12:00 (losování pořadí), od 14:00 začátek rybolovu

Ukončení: 8. 9. 2019 ve 12:00, s následným vyhodnocením

Místo konání: rybník v Bystřici nad Úhlavou

Startovné: 2000 Kč za tým

Registrace: Dotazy a registraci týmu zasílejte elektronicky na e-mail: rybarskezavody2019@seznam.cz

Více zde: https://www.crsplzen.cz/inpage/podzimni-kaprarske-zavody-2019/

Nejčtenější články

Háček v prstě, či jiné části těla, jak ho dostat ven?

Není větší nepříjemnosti u vody při chytání ryb, než když si rybář zarazí háček hluboko do prstu, či dokonce do jiné části těla. Pak je každá rada drahá, co v tu chvíli dělat. Zabalit nádobíčko a vyrazit ihned na pohotovost, nebo se pokusit háček si sám vytáhnout hned u vody? Ano, někdy si můžeme pomoci sami.

Výroba zakrmovacího praku z petláhve

Zakrmovací prak se používá především na dopravení koulí připravených z lepivé zakrmovací směsi na lovné místo. Je to šikovná pomůcka především pro kapráře. Dá se koupit, ovšem jeho cena je, ve většině rybářských obchodů, poměrně vysoká. Přitom se dá vyrobit téměř bez nákladů, jen z toho, co najdete doma.

Jak nastražit tvrdé pelety na háček, které nemají dírku?

Chytání na peletky je především u krátkodobého lovu ryb často úspěšnější, než na kuličky boilies, proto patří mezi oblíbené nástrahy. Ovšem jak je nastražit, když jsou moc tvrdé a nemají dírku, aby se mohly navázat na přívěs pod háček stejně, jako boilie koule?

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím