Rybářský rozcestník

Nejdůležitější změny v Rybářském řádu pro rok 2018

Aktuálně z webu ČRS: Vážení příznivci Petrova cechu, v následujícím odkaze se můžete podívat na přehled nejdůležitějších změn v Rybářském řádu, soupisu revírů a bližších podmínkách výkonu rybářského práva pro nadcházející sezónu 2018. Petrův zdar!

Přinášíme přehled nejdůležitějších změn v Rybářském řádu, popisech revírů a bližších podmínkách výkonu rybářského práva na revírech Českého rybářského svazu. Před návštěvou revíru nicméně důrazně doporučujeme nejen zkontrolovat bližší popis revíru v soupisu revírů, ale i informace na webových stránkách organizace, která na revíru hospodaří. Rozhodující jsou vždy informace na webových stránkách, nikoli v papírovém soupisu revírů (v průběhu roku můžou nastávat změny, případně může být revír krátkodobě hájený například z důvodu konání rybářských závodů nebo vysazování ryb)….

Více se dozvíte po kliknutí na ono Facebooku!

Nejčtenější články

Na candáty s PVA

Při chytání candátů si můžeme podobně pomoci zvýšit šance na záběr, jako například při chytání kaprů, jen stačí kromě nástrahy lovné místo zakrmit kousky rybího masa. K tomu nám poslouží například PVA punčocha.

Vyvěšená – chytání štik pod špičkou prutu

Tato metoda lovu štik je vhodná všude tam, kde hned u břehu je dost velká hloubka. Pomocí delšího prutu, většího splávku (kačenky) a živé nástražné rybky plavající pod splávkem, se právě štiky vyhledávající kořist u břehu dají často přemluvit k útoku.

Chytání sumců na malých vodách na položenou

Sumce najdeme skoro všude, tedy nejen na velkých údolních nádržích, pískovnách a řekách, ale také v menších potocích a říčkách. Na malé vodě je však třeba přizpůsobit rybářské nádobíčko podmínkám i velikosti ryb. Ale nenechte se zmást. I v malé louži lze chytnout poměrně velkou rybu.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím