Rybářský rozcestník

Češi vyhráli World Carp Classic 2016!

A je po všem! Český tým ve složení Karel Nikl, Jan Dadák a Jakub Kumšta jsou mistři WCC 2016 v klasickém chytání kaprů.

Plakát šampionátu

Po 114 hodinách tvrdého závodění na Novomlýnských nádržích získali Češi zlato! Parta kolem Karla Nikla dokázala přechytat celý svět! Pro českou kaprařinu jde o obrovský úspěch. Vyhráli se skóre 58,6 kilogramů.

Úžasné momentky pořízené pár hodin před koncem závodu najdete zde:

Radost z vítězství těsně po ukončení závodu:

A jedno bezprostřední video:

My se samozřejmě také připojujeme ke gratulacím a jsem hrdí na to, že Češi opět dokázali, že patří v rybářském sportě mezi špičku. Celkové výsledky, včetně dalších umístění našich týmů, zde zveřejníme hned, jak je získáme.

A zde jsou výsledky: WCC 2016 – výsledky.

Nejčtenější články

NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

Žebrové krmítko naplněné pečivem

V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím