Rybářský rozcestník

Češi vyhráli World Carp Classic 2016!

A je po všem! Český tým ve složení Karel Nikl, Jan Dadák a Jakub Kumšta jsou mistři WCC 2016 v klasickém chytání kaprů.

Plakát šampionátu

Po 114 hodinách tvrdého závodění na Novomlýnských nádržích získali Češi zlato! Parta kolem Karla Nikla dokázala přechytat celý svět! Pro českou kaprařinu jde o obrovský úspěch. Vyhráli se skóre 58,6 kilogramů.

Úžasné momentky pořízené pár hodin před koncem závodu najdete zde:

Radost z vítězství těsně po ukončení závodu:

A jedno bezprostřední video:

My se samozřejmě také připojujeme ke gratulacím a jsem hrdí na to, že Češi opět dokázali, že patří v rybářském sportě mezi špičku. Celkové výsledky, včetně dalších umístění našich týmů, zde zveřejníme hned, jak je získáme.

A zde jsou výsledky: WCC 2016 – výsledky.

Nejčtenější články

První chytání, aneb, co musí udělat rybář, než začne chytat

Máme platné rybářské dokumenty, doma jsme si udělali přípravu a vše potřebně nachystali k vodě, včetně svačiny a pití a právě jsme dorazili k vodě … co vše předchází chytání? Hodíme hned silon s návnadou do vody a začneme? Rozhodně ne!

Kačení máma, opeřený Rambo a Terminátor v jednom

O letošní letní výpravě na Sumce se s námi u vody skamarádila kačení rodinka, máma a její čtyři mladé. My je krmili, oni nás obšťastňovali svojí přítomností. Běda jiným kačenám, které nás chtěli také navštívit. Ty naše kačení máma hnala tak urputně, že z ní šel až strach.

Potlačení pachové stopy na nástrahách i návazcích

Některé ryby mají opravdu dobře vyvinutý čich. V zásadě se ryby dělí do dvou skupin, jedny mají vysoce vyvinutý čich, ale za to horší zrak a druhé mají výborný zrak, ale horší čich. A právě ty druhy, co dobře vnímají různé pachy, můžeme přelstít drobnou vychytávkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím