Rybářský rozcestník

WCC 2016 – výsledky

Zde najdete většinu oficiálních výsledků z kaprářských závodů (tedy přesně v klasickém chytání kaprů) WCC 2016 konaných na Novomlýnských nádržích. Ještě jednou našim klukům gratulujeme a to všem týmům, nejen tomu vítěznému, ale i ostatním našim borcům, co do toho šli!

WCC 2016 - výsledky

Jak asi všichni již víte, parta kolem Karla Nikla vyhrála! Ovšem i další naše české tými byly úspěšné. V první desítce jich zkončilo hned pět. Zde je většina výsledků …

Celkové výsledky týmů ...

Celkové výsledky týmů …

Vítězové jednotlivých sekcí ...

Vítězové jednotlivých sekcí …

Výsledky jednotlivců ...

Výsledky jednotlivců …

Zdroj a další údaje najdet zde: Event Leaderboard.

A tady je pár fotografií ze slavnostního předávání cen …

Nejčtenější články

Rybářské bajky, mýty, pověry a přísloví

No, co rybář, to nějaká pověra. Někdo jim věří, jiný ne. Ale občas si říkám, že na každém šprochu je pravdy trochu! 🙂 A tak jsem je začal sbírat.

Chov a skladování žížal

Dnes se dají koupit žížalky, či i jiné živé rybí nástrahy, ve specializovaných obchodech, ale leze to dost do peněz. Pak máme další možnosti, jak my rybáři přijít k žížalám. Buď si je pracně nakopeme venku na zahradě, což může být dost zdlouhavé a za sucha či mrazu marný boj, nebo můžeme žížalám vytvořit ideální podmínky a vypěstovat si je doma ve sklepě, nebo na zahradě.

Výroba závaží z kamene

Někdo se snaží celou montáž co nejvíce zneviditelnit ve vodě. Jiný zase používá klipsy na odhození zátěže při záseku, kdy je opravdu vhodné a také lacinější nechat ve vodě kus kamene, než zátěž olověnou. O šetrnosti k přírodě nemluvě! Ostatní chtějí třeba jen ušetřit. Vyrobte si tedy, za dlouhých zimních večerů, šetrné závaží z kousku drátu a kamene, v létě se jistě, tyto náhražky olova, budou hodit.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím