Rybářský rozcestník

TEST BOILIES™ KAREL NIKL KILL KRILL VERSUS DOMÁCÍ BOILIES OD MÉHO FANOUŠKA – Které boilies zvítězí?!

20.1.2020 •

Ahoj rybáři a rybářky! Dostal jsem tajemnej balíček boilies od mého fanouška se vzkazem – Boilies je postaveno nejblíže k boilies KILL KRILL od Karla Nikla tak to zkus postavit proti sobě! A přesně to jsem udělal a jsem moc vděčnej za tenhle dárek…Jak tenhle test boilies dopadne? Těšte se bude to nářez! Hezké sledování! Zdraví vás Kubák! Petrův ZDAR!!!

D91905AC-F498-4E0A-A452-AD856E95B52F314CE31A-8FDF-42BC-AE12-26C3DE0B5534BEEB8690-68E0-49DC-9B44-9EF5B3752684CF5207F6-B2D2-4EA9-8141-3D22918B30E4750CE81B-9F19-4FFE-82F9-FA85DAEE15C099CFF4BB-FC59-4FF6-8985-80A3DC5A04F9

Další videa z mého kanálu najdete buď zde, na mém blogu, nebo na YouTube na mém kanálu Rybaření s Kubákem.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Rozdrcená kukuřice pomocí drtičky na boilies

Pomocí drtičky na boilies lze rozdrtit jak vařenou, tak nakládanou kukuřici. Spolu se slupkami jde o úžasnou surovinu do zakrmovacích směsí. Kalí vodu a vytváří výraznou chuťovou stopu na lovném místě. Podrcené části kukuřice stačí zamíchat do vnadící směsi, ta zásadně sníží vlhkost kukuřičné kaše a tak touto směsí jde chytat jak například s feederovými krmítky, tak směsí můžeme plnit punčochy či sáčky z PVA materiálu.