Rybářský rozcestník

Pochlubte se úlovky hned po jejich chycení přímo od vody!

Je to jednoduché, pokud máte v mobilu Instagram a pokud ne, stačí si ho nahrát do mobilu nebo tabletu a pak již můžete posílat své fotografie od vody přímo k nám na web a také na náš profil na Instagramu. Ovšem je třeba k nahraným fotografiím připsat tag: „#rybarskyrozcestnik“! A nemáte-li instagram nebo dokonce chytrý mobil, nevadí! Nahrejte si Instagram na klasické PC!

Upoutávka na web

Díky Instagramu jsme získali jednoduchý způsob, jak zachytit a sdílet momentky od vody. Transformujte i vy své fotografie a videa úlovků, přátel a dalšího dění na rybách, do uměleckých děl a sdílejte je nejen s rodinou a přáteli, ale také tady u nás, na Rybářském rozcestníku.cz. díky hashtagu.

Aby se však vaše fotky objevily u nás, musíte k vaší fotografii na Instagramu napsat do popisku „#rybarskyrozcestnik“

A pro ty co neznají, co je Instagram:

Instagram slouží lidem především ke sdílení fotografií, a to v originálním čtvercovém formátu, často se zajímavými uměleckými filtry. Jeho tvůrcem je Kevin Systrom, který má oblibu v historických fotografiích. Dle toho jsou i upraveny zmiňované filtry.

Měsíčně je na Instagramu aktivních 150 milionů uživatelů po celém světě, kteří denně přidají 55 milionů fotografií a udělí 1,2 bilionu lajků. A počet fotografií nahraných na Instagramu od jeho počátku? To číslo vás možná překvapí, ale dle zdrojů je na Instagramu již 16 bilionů sdílených fotek!

Instagram je v současnosti jedničkou mezi sociálními sítěmi, které místo slov využívají fotek či videí.

A jak tedy na to? Stačí si stáhnout do mobilu nebo tabletu aplikaci Instagramu, založit si účet a k fotografiím napsat výše uvedený hashtag (krátce tag). Kdo nemá chytrý mobil, může použít Instagram pro PC!

Návod na nahrátí Instagramu na klasický počítač:

1. Nejprve je třeba stáhnout a nainstalovat aplikaci pro emulaci systému Android OS s názvem BlueStacks. Ta vám umožní vytvořit prostředí, které ke svému běhu potřebuje aplikace Instagram, aby byla funkční na vašem PC.
Ke spuštění je třeba win-verze BluesStacks.

2. Po instalaci stáhněte poslední verzi aplikace Instagram pro Android z Google Play.

3. Nyní nainstalujte aplikaci Instagram pro Android v BlueStacks dvojitým kliknutím na *. Apk. BlueStacks už si určí, co a kam má uložit.

4. Nyní spusťte dialog pro spouštění aplikací z BlueStacks a vyberte si z vašich aplikací Instagram.

5. Teď už je možné se bez problému zaregistrovat na Instagram a připojit se k milionům očí po celém světě. Staňte se dalším okem, které vidí a dává vidět všem milionům dalších uživatelů Instagramu.

Pokud se vše zdárně podaří, začnou se vaše fotografie zobrazovat na Instagramu zde: #rybarskyrozcestnik a také u nás na webu zde: Fotoúlovky

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….