Rybářský rozcestník

Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?

Docela by nás zajímalo, kolik rybářů si raději vyrobí boilies v domácích podmínkách, podle svých představ a nedůvěřuje výrobcům. Nebo jde jen o šetření? Jak to máte vy? Kdo si vyrábí vlastní boilies, kdo si je raději koupí a kdo využívá, při lovu ryb, jak své, tak kupované koule? Hlasujte, ať zjistíme, jak moc se čeští rybáři věnují výrobě svých vlastních boilies.

Minulou zimu jsem si také zkusil vyrobit nějaké ty koule pro lov kaprů, ale i jiných kaprovitých ryb. Ze začátku mě to dost bavilo, ale ke konci jsem už jen nadával sám na sebe, že jsem se vůbec do výroby koulí pustil. Ale každý to má jinak. Věřím, že je dost rybářů, co si vytváří své vlastní receptury, nebo využívá i recepty na koule od nás, či z jiných zdrojů a v zimních měsících se věnuje výrobě koulí v domácích podmínkách. Hlasujte, ať zjistíme, jak na tom čeští rybáři jsou. Zda v zimě lenoší, nebo ne… 🙂

Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?

Celkem hlasovalo 939 čtenářů.

Jinak v předchozí anketě na téma „Jakou máte zkušenost s rybářskou stráží?“ hlasovalo 1217 rybářů! Skoro 90 % procent rybářů se vyjádřilo, v tom smyslu, že rybářská stráž pracuje dobře a slušní rybáři se ji nemusí bát. Mrkněte na podrobnosti zde.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.