Rybářský rozcestník

Nové method feeder formičky

Na rybářském trhu se objevily nové method feeder formičky na plnění method feeder krmítek. V čem jsou nové? Tyto formičky ve tvaru „skořápky“ se jednoduše používají, jejich naplnění je rychlé a vyprázdnění ještě rychlejší především díky otevírání v podélné ose formičky.

ShellShellShellShell

Kdo používá method feeder krmítka ví, že je občas problém s jejich naplněním. Pokud rybář nemá ideálně vlhkou zakrmovací směs pak ta občas nechce z formiček vyklouznout tak, jak by měla. Někdy je to opravdu velké trápení. Ovšem to se nestane s novými formičkami ve tvaru skořápek a to díky otevírání v jejich podélné ose. Lámou se uprostřed a otevírají tak, že je lehce vyklopíme i tehdy, pokud směs nebude mít zrovna ideální vlhkost či konzistenci.

Novinka na trhu, method feeder formička ve formě otevírací skořápky…

Formičku po naplnění a vtlačení krmítka stačí jednoduše rozevřít a naplněné krmítko pak snadno vypadne ven. Nehrozí díky tomu žádné přilepení krmení k formičce, jak se to stává u jiných tipů method feeder formiček.

A kde je koupit? Nabízí je od jara všechny kvalitní rybářské e-shopy.

Text i foto: Roman „Dědek“ Kováč redaktor webu

 

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….